Licht is een echte sfeermaker!

Licht heeft een belangrijke functie als het gaat om sfeer

Licht in een ruimte is vooral heel functioneel. Het is van essentieel belang dat je met de juiste hoeveelheid licht de dingen kunt doen die je wil doen. Daarnaast is licht ook een echte sfeermaker. Het effect dat licht of verlichting kan geven aan de sfeer in een ruimte is echt heel bijzonder. Je kunt met licht echt een heleboel sfeer creëren. Wil je een romantische avond op de bank dan kun je de aanwezige verlichting zoals spotjes en schemerlampen dimmen. Het zachte licht geeft direct een wat meer huiselijker en warmere sfeer aan de ruimte.

Licht is een echte sfeermaker

Wat ook een heel leuk idee is (met betrekking tot licht en sfeer maken) is licht met een kleur. Doordat je uit verschillende kleuren licht kunt kiezen creëer je heel gemakkelijk met het licht weer een andere sfeer. De hele ruimte krijgt zo een heel andere uitstraling. Een warmere kleur of misschien een wat koelere kleur licht geeft de ruimte een soort andere beleving of het voelt gewoon heel anders aan. Kies een kleur waar jij je prettig bij voelt.

Licht is een sfeermaker in iedere ruimte

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je met licht een sfeer maakt waar jij jezelf prettig in voelt. Je moet je echt op je gemak of anders gezegd thuis voelen. Het maakt daarbij echt niet uit of dit op je werk is of thuis. Met licht kun je heel gemakkelijk en echt in iedere ruimte sfeer maken. Qua vormgeving en stijl kun je wat betreft lampen en verlichting echt alle kanten uit.

Licht is een sfeermaker waar we niet zo snel over na denken

We kopen vaak verlichting om goed en voldoende licht te hebben. Dat is natuurlijk ook een eerste vereiste. We vergeten alleen dat licht ook echt belangrijk is voor de sfeer in huis. Het is daarom wellicht een goed idee om een lichtplan te maken. Waarin je kunt aangeven waar je in welk gedeelte van de desbetreffende ruimte met licht eens een andere sfeer wil creëren. Licht is een echte sfeermaker.Kijk zelf maar eens een keer naar de mogelijkheden hoe je met licht steeds weer een andere sfeer kunt maken.
sfeerlicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright Kamerlicht.nl