Slaapkamer verlichting

Verlichting op de slaapkamer, dat is altijd wel handig. Lampen kun je kiezen in allerlei soorten kleuren, stijlen en maten. In dit artikel staan een aantal leuke soorten verlichting voor op de slaapkamer op een rijtje. Misschien zit er wel iets leuks tussen voor jou!

Klein nachtlampje

Lekker ‘s avonds nog even een boek lezen voor het slapen gaan? Een nachtlampje voor op het nacht kastje is erg handig. Er zijn een aantal soorten nachtlampjes. Je kunt kiezen voor eentje met een buigbaar draad. Die kun je bevestigen aan bijvoorbeeld je bed en dan buigen in de gewenste positie. Zo kun je het licht richten op het tijdschrift wat je aan het lezen bent. Ook heb je nachtlampjes voor op het nachtkastje. Die komen in allerlei leuke stijlen, kleuren en maten. Neem een kijkje bij de Ikea, daar zijn veel leuke nachtlampjes te koop. Mijn persoonlijke favoriet is een bol lampje met figuurtjes erop. Het licht kom dan door de figuurtjes heen en dat ziet er heel erg mooi uit.

Hanglamp

Hanglampen zijn niet alleen voor boven de eettafel leuk, maar ook op de slaapkamer kunnen ze erg mooi staan! Er zijn heel veel soorten hanglampen te lopen. Je kunt kiezen voor verschillende stijlen, waaronder de moderne ‘industriële look.’
Persoonlijk ben ik dol op industriële lampen en vind dit erg stijlvol. De lampen zijn in verschillende soorten kleuren te krijgen en vooral de metaalkleurtjes vind ik zelf erg mooi. De mooiste industriële lampen zijn verkrijgbaar bij Wehkamp.

Plafondlamp

Plafondlampen komen in heel veel verschillende soorten. Je kunt het zo simpel of uitgebreid kiezen als je zelf wilt. Je kunt kiezen voor een witte of zwarte die niet erg veel opvalt. Maar er zijn ook prachtige lampen voor aan het plafond met bijvoorbeeld leuke patronen, figuren en glitterstenen. Ik ben erg fan van de glitterstenen. Een aantal jaar geleden heb ik een plafondlamp gehad op mijn kamer waar prachtige, glinsterende stenen op zaten. Deze lamp paste perfect bij mijn interieur. Ik heb de lamp toen bij Karwei gekocht.Er zijn natuurlijk nog meer verschillende soorten lampen verkrijgbaar. Ontdek zelf jou stijl en welke soorten verlichting jij mooi vind voor op de slaapkamer.

Heb je al het artikel boost je interieur met een schemerlamp bekeken?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright Kamerlicht.nl